Bednar-varaosakampanja!

Tiesitkö, että Agrimaalta saat myös varaosat edustamiimme konemerkkeihin? Nyt marraskuussa onkin voimassa Bednar-varaosakampanja, joten kannattaa tilata varaosat Agrimaalta. Tarjoamme kaikista Bednarin varaosista -10% alennuksen. Tarjous on voimasssa vain 30.11.2023 saakka, joten tartu tarjoukseen heti!

Bednar-varaosakampanja

Ota yhteyttä ja tee tilaus!

020 792 4230
myynti@agrimaa.fi

Bednar on vuonna 1997 perustettu tsekkiläinen maatalouskoneita valmistava perheyritys, joka on tunnettu innovatiivisista ja laadukkaista maatalouskoneistaan, josta löytyy niin kylvökoneet, maanmuokkauslaitteet kuin vaakatasomurskaimetkin.

Bednarin menestys perustuu merkittäviin tehdasinvestointeihin sekä ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen, ja se onkin noussut merkittäväksi tekijäksi maatalouskonemarkkinoilla. Suomessa positiiviset asiakaskokemukset laitteista kertovat kasvupotentiaalista.

Agrimaan valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi, olipa kyseessä kylvökoneet, lautasmuokkaimet, kultivaattorit, yhdistelmäkultivaattorit tai jankkurit. Lisäksi valikoimissamme ovat vaakatasomurskaimet, jotka ovat vakiinnuttaneet suuren markkinaosuuden Suomessa. Murskaimet soveltuvat raskaampaankin käyttöön ja varmistavat tarkan leikkaustuloksen.

Kaikkiin näihin löytyy tietysti myös varaosat Agrimaalta! Kun tilaat marraskuun 2023 aikana, saat varaosatilaukseesi -10% alennuksen!