Agrimaan Seko-kampanjat!

Seko-seosrehuvaunut ovat pitkään olleet suomalaisen maatalouden kulmakiviä. Lähes 30 vuoden kokemuksellaan ne ovat osoittaneet olevansa luotettavia kumppaneita suomalaisille viljelijöille, tarjoten ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Sekon vaunut tarjoavat käytännössä osoitettua tehokkuutta, kestävyyttä ja toimintavarmuutta Suomen vaativissa olosuhteissa.Valitsemalla Sekon saat toimintavarman ja kilpailukykyisen laitteen seosrehun valmistukseen ja jakamiseen maito- ja lihakarjatiloilla.

Seko-kampanja : saat Farm Chef sovelluksen kaupan päälle!

Huipputarjous

Saat tänä vuonna tilattuun vaunuun mukaan veloituksetta lisäksi joko laajakulmanivelakselin tai Farm Chef-sovelluksen, joka mahdollistaa etäseurannan ja tekee työskentelystä entistäkin vaivattomampaa! Tarjous on voimassa vain 31.12.2023 saakka! Sovelluksestä löydät lisätietoa täältä!

Varaosatarjous

Lisäksi saat nyt tammikuun 2024 loppuun saakka tilattua Seko-varaosat huikeaan -15% alehintaan!

Tarjous koskee tilauksia, jotka on tehty ajalla 1.11.-31.1.2024. Tämä on tilaisuutesi pitää kalustosi huippukunnossa kustannustehokkaasti!

Tutustu valikoimaamme

Agrimaa toimittaa koneet ja varaosat ammattitaidolla. Tule ja tutustu valikoimaamme nyt! Seko-seosrehuvaunuista löydät lisätietoa täältä.

Timo Haavisto, myyntipäällikkö

0400 933 530 / timo.haavisto@agrimaa.fi

Agrimaan valikoimista löydät myös kattavan kokoelman vaihto- ja varastokoneita.