EINBÖCK KONEET MEKAANISEEN RIKKAKASVIEN TORJUNTAAN

Mekaanista rikkakasvien torjuntaa kaikkiin olosuhteisiin

Logo

Einböck koneet mekaaniseen rikkojentorjuntaan

Agrimaan kautta saatavilla todellla monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia Einböckin mekaaniseen rikkojentorjuntaan suunniteltuja koneita. Itävaltalaiset Einböck koneet ovat hyvästä laadustaan sekä kestävyydestään tunnettuja. Rikkakasvien torjuntaan tarkoitetut koneet on mahdollistaa varustaa myös P-BOX piensiemen kylvölaitteilla. Kylvölaite lisää koneiden monipuolisuutta ja mahdollistaa rikkatorjunnan yhteydessä esimerkiki kerääjäkasvien kylvö.

AEROSTAR-EXACT

AEROSTAR-EXACT mekaaniseen rikkojentorjuntaan tarkoitettu rikkaäes markkinoiden korkeimmalla piikkipaineen säätöalueella.

AEROSTAR-FUSION

Aerostar fusion rikkaäes

AEROSTAR-FUSION on premium luokan rikkaäes, jolla on mahdollisuus saada jopa 6kg painatus piikkiä kohden

ROTARYSTAR

Einböck Rotarystar rikkojentorjunta

Rotarystar on rotaatiohara, joka on ensisijaisesti tarkoitettu kuorettuman rikkomiseen, mekaaniseen rikkatorjuntaan ja juuriston ilmastamiseen.

AEROSTAR-ROTATION

Einböck Aerostar Rotation rikkojentorjunta

AEROSTAR-ROTATION on mekaaniseen rikkojentorjuntaan tarkoitettu pyörivä rikkaäes, joka soveltuu hyvin kevyille maille sekä kevytmuokatuille pelloille hyvän läpäisykyvyn johdosta.

AEROSTAR-CLASSIC

Einböck Aerostar Classic rikkojentorjunta

AEROSTAR-CLASSIC on rikkaäkeiden perusmalli, jonka pohjalta muut koneet ovat alkaneet rakentua. Mahdollisuus hyvään varusteluun, jolloin päästään lähemmäksi EXACTIA.

CHOPSTAR

CHOPSTAR mallistosta laaja valikoima erilaisia riviväliharoja eri riviväli vaihtoehdoin ja laajalla varustelumahdollissuudella.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!