Siilot | Kestävät rehusiilot, viljasiilot ja pellettisiilot

luotettavaan varastointiin

Markkinoiden luotettavimmat siilot

Michal on vuonna 1992 perustettu puolalainen perheyhtiö, joka valmistaa rehu-, vilja- ja pellettisiiloja sekä erilaisia kuljettimia. Michalin siilotehdas on Euroopan modernein. Siilot valmistetaan yleensä sinkitystä Ruukin teräksestä, mutta valikoimassa on myös lasikuidusta sekä hapon kestävästä teräksestä valmistettuja siiloja.

Asiakkailtamme kiitosta ovat keränneet Michalin rehusiiloissa olevat lasisilmät, joista siilojen täyttöaste on helppo tarkistaa. Rehusiilojen tilavuuden voit valita 4,7 m³ ja 84 m³ välillä. Viljasiiloja on saatavilla tasapohjaisina, kartiopohjaisina sekä tuuletuspohjalla varustettuina kartiosiiloina aina 3 m³:sta 700 m³:n.

Michalin tuotevalikoimaan kuuluvat myös ruuvikuljettimet, kuppielevaattorit, kolakuljettimet ja paineilmalietsot.

Eurosilos valmistaa pienikokoisia ja helposti siirrettäviä lasikuitusiiloja erityisesti pienten tilojen, esimerkiksi hevostilojen, tarpeeseen. Näitä lasikuitusiiloja on saatavilla 2 m³ ja 3 m³ tilavuuksilla. Siiloja on helppo siirtää trukkipiikeillä paikasta toiseen.

Kartiopohjasiilot

Michal

Jaloilla seisovat kartiopohjasiilot on erittäin helppo tyhjentää 45 asteen kulmassa olevan pohjakartion ansiosta. Siilot muodostuvat katosta, siilorungosta ja jaloilla olevasta pohjakartiosta. Kartiopohjaisten viljasiilojen perusmalli sisältää: 30° kulmassa olevan katon, katossa olevan tarkastusaukon, lieriömäisen rungon, 45° kulmassa olevan kartiopohjan, jalat, kattotikkaat turvakiskoilla, ulkotikkaat selkäsuojuksella, tarkastusaukon kartiopohjan yläpuolella lieriörungossa ja tarkastusikkunat. Tuuletusjärjestelmä on saatavilla valinnaisena.

Kuljettimet ja muut tarvikkeet

  • Lietsot
  • Rehuspiraalit ja tarvikkeet
  • Viljaruuvit

Tasapohjasiilot

Michal

Tasapohjaiset viljasiilot valmistetaan sinkkipinnoitetuista teräslevyistä, joiden paksuus vaihtelee välillä #1,00 – #2,00. Lattia rakennetaan rei’itetyistä teräselementeistä, jotka asennetaan betonilaatalle. Tämä rakenne tuetaan maahan terästangoilla, jotka ankkuroidaan betoniperustukseen. Siiloelementit liitetään toisiinsa ruuviliitoksin. Siilot voidaan asentaa myös suoraan betonilaatalle, mikäli tuuletusjärjestelmää ei tarvita.

Rehu- ja pellettisiilot

Michal & Eurosilos

Rehusiilot on suunniteltu rehun, viljan ja pellettien varastointiin. MICHAŁ-siilot on valmistettu korkealaatuisesta Ruukin teräksestä ja niissä on vahva sinkkipinnoite. Siiloelementtien asianmukainen paksuus ja tukeva rakenne tekevät siiloista kestäviä.

Sisäkartiosiilot

Michal

Rei’itetyllä sisäkartiolla varustetut siilot yhdistävät jaloilla olevan ja tasapohjaisen siilon parhaat ominaisuudet. Siilon sisällä 33,5 asteen kulmassa oleva kartiopohja helpottaa siilon tyhjentämistä.