Einböckin uutuudet Agritechnicassa

Agritechnica-messujen lähestyessä on hyvä aika tutustua itävaltalaisen uudistavan viljelyn laitteisiin erikoistuneen Einböckin uutuuksiin. Einböckin löydät Agritechnicasta hallista 11, osastolta B05. Agrimaan tiimi on paikalla ma-ke 13.-15.11., soita numeroon 020 792 4230 jos haluat paikan päällä suomenkielistä palvelua!

Einböckin pneumatic star pro 9000

PNEUMATICSTAR-PRO 900

Koe nurmikonhoidon tulevaisuus uudella ammattilaistason nurmiäkeellä! Pneumaticstar-Pro:sta on nyt saatavilla myös 9-metrinen malli, joka tuo valikoimaan lisää tehoja ilman että joustavuudesta ja ketteryydestä täytyy tinkiä.

Katso video YouTubesta!

PNEUMAATTINEN KYLVÖLAITE P-BOX

nurmityökoneiden lisävarusteena toimii pneumaattinen piensiemenkylvölaite P-BOX, joka on nyt saatavilla myös 6-metrisenä. Tämä erittäin joustava etu- tai takakiinnitettävä laite soveltuu moneen käyttötarkoitukseen kuten lannoitukseen tai erilaisten siemenlajikkeiden kylvöön.

einböckin smart control

AEROSTAR-FUSION SMART CONTROL

AEROSTAR-FUSION SMART-CONTROL- järjestelmä vie tarkkuuden ja säädettävyyden uudelle tasolle. Järjestelmä on suunniteltu Aerostarille, ja asetuksia, kuten piikkien agressiivisuutta, voi automaattisesti säätää ja sovittaa ne muuttuviin maaperäolosuhteisiin pellolla.

NOPEA SMART-GRIP SÄÄTÖ CHOPSTAR-TWINIIN JA VERSOON

Kyntötekniikan tulevaisuus: SMART-GRIP nopea säätö CHOPSTAR-TWINin ja -VERSOn käyttöön. Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa mm. leikkuukiekkojen tarkan säädön ennätyksellisen nopeasti. Vahvan nelisuuntaisen puristimen avulla se tarjoaa joustavuutta sovittaa riviviljelijän muokkaimia erilaisiin riviväleihin.