Krampen uutuudet Agritechnicassa!

Krampe esittelee uutuuksiaan Agritechnica-messuilla! Tule paikan päälle tutustumaan muun muassa Krampen Rambody 900 -puskutyhjennysvaunuun, HD 700 maansiirtovaunuun tai THL20C-koukkulavavaunuun. Agrimaan tiimi on paikalla maanantaista keskiviikkoon 13.–15.11. Soita numeroon 020 792 4230, mikäli haluat suomenkielistä palvelua paikan päällä!

Krampe koukkulavavaunu

Esittelyssä THL20C – uusi koukkulavavaunu

Krampen koukkulavavaunut ovat laadukkaita ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Nämä monipuoliset vaunut on suunniteltu erityisesti maatalous-, metsätalous- ja maansiirtoyritysten sekä kiinteistöhuollon tarpeisiin. Vaunut voidaan varustaa monien eri vaatimusten mukaan.

Ilmajousitettu alusta voidaan varustaa joko kiinteällä akselistolla tai kitkaohjautuvalla tai pakko-ohjautuvalla takimmaisella akselilla. Uusin koukkulavasarjan lisäys THL 20 C -vaunu, jonka vakio-ominaisuuksiin kuuluu vetoaisa K80-kuulalla sekä hydraulisella tukijalalla.

KRAMPE HD 700 maansiirtovaunu

Krampe on tunnettu vahvoista maansiirtovaunuistaan, ja nyt Agritechnica-messujen yhteydessä lanseerataan uusi HD 700 Heavy Duty Tridem -vaunu.

Lastauskapasiteetiltaan vaunu on 15,5 m3 ja teknisellä kuormituksella 30 tonnia. Toinen HD 700:n erinomainen ominaisuus on vakioilmajousitus, joka takaa vertaansa vailla olevan ajomukavuuden. Vakiovarusteena kaikista HD-malleista löytyy myös hydraulinen takalaita.

Krampe puskutyhjennysvaunu

Rambody 900 -puskutyhjennysvaunu

Krampe laajentaa puskutyhjennysvaunujen valikoimaa uudella mallilla. Uudessa puskukärry-mallissa on noin 8 kuutiota suurempi kuljetustilavuus kuin edellisessä mallissa, ja se on täydellisesti räätälöity maatalouden ja urakoinnin tarpeisiin!

Sivuseinien vankka rakenne ja tiiviisti sulkeutuva hydraulinen takalaita eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös maksimoivat kuljetusmäärän. Ensimmäiset Rambody 900 -mallit ovat nyt tilattavissa ja saatavilla alkaen keväästä 2024.