Salaojanhuuhtelulaitteet nyt Agrimaalta!

Iloisia uutisia! Tammikuusta 2023 alkaen Agrimaa Oy vastaa hollantilaisten S-S Enginering tuotteiden maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huolto- ja varaosapalveluista.

Lanseerasimme S-S Engineringin tuotteet Sarka-messuilla tammikuun lopulla. Paikalla oli myös Farm Worksin Antti Uotila sekä urakoitsija ja maanviljelijä Maunu Salo kertomassa käyttökokemuksia S-S Professional salaojanhuuhtelulaitteesta.

”Salaojanhuuhtelulaitteet tuovat pienen, mutta tärkeän lisän, Agrimaan tuotevalikoimaan. Korkealaatuiselle laitteelle on käyttöä erityisesti tiloilla, jotka panostavat peltojensa viljelyvarmuuteen ja satotasojensa kehittämiseen”, Tuomas Välikoski kertoo.

Vielä ehdit saada kevääksi omasi, ole yhteydessä Tuomakseen tai Timoon!

TEBBE varaosat -10% helmikuun ajan!

Nyt on aika huoltaa työkoneet kevättä varten. Hyödynnä TEBBE-varaosakampanjamme tarjous -10 %, kun teet uuden varaosatilauksen.
Kampanja-aika 1. – 28.2.2023.

Toimitamme tuotteet joko Matkahuollon tai postin kautta, tai voit vaihtoehtoisesti noutaa ne suoraan varaosavarastoltamme Vilppulasta

Krampen asiakasmuistaminen Forssaan

Forssalainen Timo Norri palkittiin Krampen toimesta yhtenä vuoden 2022 asiakkaista Euroopassa.

Timo on pitkän linjan Krampe-asiakas, jolla on kokemusta useammasta kärrytyypistä. Hän on myös osallistunut aktiivisesti Krampe-perävaunujen markkinointiin Suomessa.

Agrimaan toimitusjohtaja Tuomas Välikoski luovutti Norrille palkintona Krampe-aiheisen tuotelahjan. Agrimaa onnittelee Timoa lämpimästi!

Agrimaan varastokoneet heti toimitukseen

Nettikoneesta löydät Agrimaalta heti saatavilla olevat koneet ja laitteet!

Agrimaan tuotteet kestävään maatalouteen ja urakointiin löydät tänä vuonna mm. Einböck-demokiertueelta, sekä seuraavilta messuilta: