Agrimaan tarina

Kestävään maatalouteen ja urakointiin

Agrimaa on koneiden ja laitteiden maahantuontia- ja jälleenmyyntiä harjoittava perheyritys Pirkanmaalta. Ennakkoluuloton asenteeni, ja uteliaisuuteni, johtivat minut maailman laadukkaimpien ja kestävimpien maatalouskonebrändien luokse ja perustamaan tämän yrityksen vuonna 2013.

Sadat ja taas sadat työtunnit omalla kotitilallani ja asiakkaidemme tiloilla vahvistivat käytännössä sen, mihin olen alusta asti uskonut: vain kestävä ja laadukas voi olla paras. Agrimaa on luotu palvelemaan tätä tärkeintä oivallusta; suomalaisen viljelijän ja urakoitsijan tulee voida nauttia työstään. Ja samaan aikaan voida olla varma, että työkoneella on hyvä jälleenmyyntiarvo ja että se on valmistettu kestävällä tavalla.

Agrimaassa minun ja koko tiimimme tavoitteena on sovittaa yhteen sinun yksilölliset tarpeesi ja edustamiemme merkkien ainutlaatuiset ominaisuudet. Tässä onnistumme vain perehtymällä perusteellisesti tarpeisiisi sekä tuntemalla jokaisen tuotteemme ominaisuudet ja mahdollisuudet perinpohjaisesti.

Tuotteemme ovat räätälöitävissä, aina Agrimaan ammattilaisten testaamia ja lähes 10 vuoden kokemuksella nykyisten asiakkaidemme suosikkeja.

Agrimaassa erotumme eduksemme siten, että tuotetuntemuksemme on käytännössä hankittua. Kaikki tuotteemme ovat itse ja yhteistyötilojemme testaamia. Ei kerran, vaan päivittäisenä osana arkea. Helpottaen arkeasi vähentämällä korjauksiin käytettävää aikaa, rahaa ja ketutusta. Tarjoamalla korkean jälleenmyyntiarvon ja ennen kaikkea tuottamalla selvää säästöä esimerkiksi polttoaineen, varaosien ja rahtimaksujen muodossa.

Haluamme kulkea yhdessä kanssasi kanssa kohti kestävää, kannattavaa ja kiinnostavaa maataloutta. Haastamme itseämme uuden tiedon hankkimisessa ja jaamme mielellämme kaiken osaamisemme sinun hyödyksesi. Haluamme, että voit tuntea työssäsi onnistumisen riemun, ylpeyttä sekä merkityksellisyyttä.

PALVELULUPAUKSEMME

  • Agrimaa palvelee sitoutuneesti kaikkia maatalouden, teollisuuden ja urakoinnin ammattilaisia räätälöinnin, tekemisen ilon ja ongelmanratkaisuhalun kautta.

MISSIOMME

  • Agrimaa on olemassa tehdäkseen asiakkaidemme kone- ja laitehaaveista totta. Ja, jotta asiakkaallamme on mahdollisuus valita suomalainen yhteistyökumppani oman kone- ja laitekapasiteetin kehittämiseen kestävästi, pitkäjänteisesti ja taloudellisesti.

VISIOMME 

  • Agrimaa on maatalouden ja urakoinnin ammattilaisen paras yhteistyökumppani.

Yhteistyöterveisin, Tuomas Välikoski ja muu Agrimaan tiimi