Agrimaan tarina

Kestävään maatalouteen ja urakointiin

Agrimaa on koneiden ja laitteiden maahantuontia ja jälleenmyyntiä harjoittava perheyritys Vilppulasta, Pirkanmaalta. Tavoitteenamme on tarjota koneet kestävään maatalouteen ja urakointiin. Ennakkoluuloton asenteeni ja uteliaisuuteni johtivat minut maailman laadukkaimpien ja kestävimpien maatalouskonebrändien luokse ja perustamaan tämän yrityksen jo vuonna 2013.

Sadat ja taas sadat työtunnit omalla kotitilallani ja asiakkaidemme tiloilla vahvistivat käytännössä sen, mihin olen alusta asti uskonut: vain kestävä ja laadukas tuote voi olla paras. Agrimaa on luotu palvelemaan tätä  mielestäni tärkeintä oivallusta; suomalaisen viljelijän ja urakoitsijan tulee voida nauttia työstään. Ja samaan aikaan pitää voida olla varma, että työkoneella on hyvä jälleenmyyntiarvo ja että se on valmistettu kestävällä tavalla.

Agrimaassa minun ja koko tiimimme tavoitteena on sovittaa yhteen sinun yksilölliset tarpeesi ja edustamiemme merkkien ainutlaatuiset ominaisuudet. Tässä onnistumme vain perehtymällä perusteellisesti tarpeisiisi sekä tuntemalla jokaisen tuotteemme ominaisuudet ja mahdollisuudet perinpohjaisesti.

Tuotteemme on mahdollista räätälöidä tarpeidesi mukaan, ne ovat aina Agrimaan ammattilaisten testaamia ja lähes 10 vuoden kokemuksella nykyisten asiakkaidemme suosikkeja.

Agrimaassa erotumme eduksemme siten, että tuotetuntemuksemme on oikeasti käytännössä hankittua. Kaikki tuotteemme on testattu sekä meidän itsemme että yhteistyötilojemme puolesta. Ei kerran, vaan ihan päivittäisenä osana arkea. Helpottaen arkeasi vähentämällä korjauksiin käytettävää aikaa, rahaa ja ketutusta. Tarjoamalla korkean jälleenmyyntiarvon ja ennen kaikkea tuottamalla selvää säästöä esimerkiksi polttoaineen, varaosien ja rahtimaksujen muodossa.

Haluamme kulkea yhdessä kanssasi kanssa kohti kestävää, kannattavaa ja kiinnostavaa maataloutta. Haastamme itseämme uuden tiedon hankkimisessa ja jaamme mielellämme kaiken osaamisemme sinun hyödyksesi. Haluamme, että voit tuntea työssäsi onnistumisen riemun, ylpeyttä sekä merkityksellisyyttä.

PALVELULUPAUKSEMME

  • Agrimaa palvelee sitoutuneesti kaikkia maatalouden, teollisuuden ja urakoinnin ammattilaisia räätälöinnin, tekemisen ilon ja ongelmanratkaisuhalun kautta.

MISSIOMME

  • Agrimaa on olemassa tehdäkseen asiakkaidemme kone- ja laitehaaveista totta. Ja jotta asiakkaallamme on mahdollisuus valita suomalainen yhteistyökumppani oman kone- ja laitekapasiteetin kehittämiseen kestävästi, pitkäjänteisesti ja taloudellisesti.

VISIOMME

  • Agrimaa on maatalouden ja urakoinnin ammattilaisen paras yhteistyökumppani.

Yhteistyöterveisin, Tuomas Välikoski ja muu Agrimaan tiimi