Krampe-perävaunut

ylivertaista kuljetusvarmuutta

Markkinoiden kestävin ja monipuolisin perävaunu – Krampe

Agrimaan lippulaivan Krampen perävaunuja on valmistettu Saksassa vuodesta 1981. Perheyhtiön toiminnan lähtökohtana ei ole niinkään massatuotanto vaan yksilöllinen tuotanto. Käytännössä tämä tarkoittaa, että perävaunu suunnitellaan ja rakennetaan vastamaan asiakkaan tarpeita. Jokaisen Krampen runkoon ja lavaan merkitäänkin tunnistenumero, jolloin jokainen perävaunu on jäljitettävissä aina tekijäänsä saakka. Tämä toimii itsessään viestinä Krampen poikkeuksellisesta laadusta.

Tuotannossa käytetään vain parhaita tarvikkeita ja komponentteja. Perävaunujen muotoilu ja käytetyt vahvat materiaalit (Hardox450) takaavat erinomaisen kestävyyden kevyellä tyhjäpainolla. Krampe hyödyntää tuotannossaan biokaasua ja aurinkoenergiaa sekä vähentää ilmaston kuormitusta ennen kaikkea tuotteidensa pitkällä käyttöiällä.

Asiakkaamme ovat Krampen perävaunuissa arvostaneet erityisesti ajo-ominaisuuksia kuten vakautta ja tasapainoa, kun kyydissä on suuri kuorma sekä alustan yleistä kestävyyttä. On myös sanottu, ettei Krampen ajokokemukselle löydy vertaista markkinoilta.

Kokemuksia Krampe-perävaunuista

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista. For more details, please see our Tietosuoja- ja rekisteriseloste.
Hyväksyn

KRAMPE-tuoteperhe

Kippivaunut

Maansiirtovaunut

HD-maansiirtovaunut

Koukkulavavaunut

Mattopurkuvaunut

Puoliperävaunut