Tuchel-harjalaitteet

Tuchel on saksalainen vuonna 1991 perustettu yritys, joka valmistaa laadukkaita harja- ja lumityökoneita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Näitä koneita on myyty paljon sekä maatiloille että teollisuuteen. Suuren suosion saavuttanutta Tuchelia voidaankin ansaitusti kutsua harja- ja lumityökonevalmistajien markkinajohtajaksi Euroopassa. Tuchelin tuotevalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle mieleisen ja sopivan laitteen.

Tuchel-harjalaitteet

Millainen on juuri minulle sopiva Tuchel-työkone?

Eco-harjat ovat Tuchelin valikoiman pienikokoisimpia harjoja. Näiden suosio on ollut vahvaa erityisesti maatalousyrittäjien keskuudessa. Eco-harjojen työleveydet vaihtelevat 1,35 metristä 2,6 metriin. Harjan halkaisija on 520 mm.

Profi-harjat ovat järeitä ja vaativaan käyttöön soveltuvia harjoja. Työleveydet vaihtelevat 2 metristä 2,8 metriin. Harjan halkaisija on 660 mm.

Plus-harjat soveltuvat monipuoliseen ja vaativaan käyttöön. Tähän harjaan on mahdollista kiinnittää myös vesisäiliö ja kastelujärjestelmä. Plus-sarjan harjojen työleveydet vaihtelevat 1,35 metristä 2,6 metriin. Harjan halkaisija on 590 mm.

Ideal-harjat soveltuvat erityisesti pölyttömään harjaukseen. Näitä harjoja käytetään usein parkkihallien ja sisätilojen siivoamiseen. Harjan V-kuvioinnin ansiosta tiukastikin kiinnittynyt lika irtoaa hyvin maasta.

WB 750 on rautateräsharjalla varustettu monipuolinen pikkuharja, jolla on helppo puhdistaa jalkakäytävien ja kivetysten reunukset rikkakasveista. Tätä konetta voi käyttää mm. kaivurilla ja etukuormaajalla.

Simplex-harja on suunniteltu pienille kiinteistötraktoreille, eturuohonleikkureille, pienkuormaajille ja etukuormaimille. Harja on kevyt ja soveltuu siksi erinomaisesti pienen nostotehon etunostolaitteille.

Tuchel valmistaa harjakoneiden ohella laadukkaita, monipuolisia sekä kestäviä lumilevyjä ja -auroja.

Tutustu koko laajaan valikoimaan tarkemmin Tuchelin esitteestä!

”Harjakone on laadukas, jälki hyvä, en epäilisi toista ostaa, ei ole rimpula, ei pelkkää peltiä, hydrauliikka puoli niin kuin pitääkin. Sakemanni osaa.”
Mikko Kyllästinen, Bobcat-Urakointi- M. Kyllästinen Oy

Eco-harjalaitteet

Profi-harjalaitteet

Plus-harjalaitteet

Ideal-harjalaitteet

Gigant-harjalaitteet

Simplex-harjalaitteet

WB 750 -harjalaitteet

L-SF -lumilevyt

L-SK -lumilevyt

SK-F -lumilevyt

SK-K -lumilevyt

Vario-lumiaurat

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!