Kneilmann-kaiteenalusleikkurit

Voittamaton ratkaisu pylväiden, pensaiden, sumutolppien, lyhtypylväiden yms. ympäristöjen niittoon.

Kneilmann-kaiteenalusleikkurit

Kneilmann-kaiteenalusleikkurit ovat voittamaton ratkaisu pylväiden, pensaiden, sumutolppien, lyhtypylväiden yms. ympäristöjen niittoon. Ei enää käsityötä, sillä Zaunkönig pylvästrimmerillä onnistuu pylväiden ympärystöjen niitto ilman käsikäyttöistä trimmeriä. Terät ja siima varmistavat tarkan leikkausjäljen. Työleveys on 95cm, joka on kokonaan käytettävissä sivuttaisuunnassa. Trimmeri on mahdollista taittaa kuljetusasentoon hydraulisesti, jolloin tiellä kulkeminen on kätevää leveyden ollessa ainoastaan 1.3 metriä.

Kolme leikkausyksikköä kiertävät esteet pehmeästi, koska leikkuuyksikkö on varustettu jousituksella. Tämä vähentää huomattavasti koneeseen kohdistuvaa rasitusta esteeseen ajettaessa. Terän kaltevuus on säädettävissä hydraulisesti -30 – +45 asteen välillä.

Keksintö on patentoitu ja on siten hyvin ainutlaatuinen. Rakenne on kuitenkin säilytetty hyvin yksinkertaisena, joka takaa varman toiminnan ja helpottaa siten huoltotoimenpiteitä.

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista. For more details, please see our Tietosuoja- ja rekisteriseloste.
Hyväksyn

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!