Bednar Actros RO

Yhdistelmämuokkari kahdella toiminnolla

Tuotekuvaus

Actros RO yhdistelmämuokkari tarjoaa kaksi toimintoa yhdellä ajolla! Lautasten ja piikkien yhdistelmä takaa erinomaisen läpäisevyyden ja muokkausjäljen. 690 mm x 6 mm lautaset kahdella rivillä, lautasten jälkeen kultivaattorin piikit kahdella rivillä jousilaukasimilla, jousitasaimet ennen pakkeria, hydraulinen vetoaisa sekä V-pakkeri. Työsyvyys voi vaihdella alkaen viidestä senttimetristä jopa 35 cm:n. Actros RO -yhdistelmämuokkarilla voi työskennellä myös takapakkeri ilmassa, kuljetuspyörien varassa.

Bednar Actros yhdistelmämuokkaimen kiekot ja piikit

Kiekot ja piikit kahdessa rivissä

Actros RO on varusteltu kahdella rivillä kiekkoja, joiden halkaisija on 690x6mm, jotka tarjoavat erinomaisen leikkuujäljen jopa 18 cm:n asti. Kiekkojen väli on 42,5 cm. Myös Active-Mix piikit ovat kahdessa rivissä, joka mahdollistaa työsyvyyden jopa 35 cm:n asti. Actros on rakenteeltaan hyvin avara ja ei näin ollen tukkeudu herkästi.

Integroitu akseli

Actros RO on suunniteltu siten, että työskentely onnistuu vaivatta myös takapakkeri ilmassa. Pakkerit saattavat tukkeutua, kun työskennellään äärimmäisen epäsuotuisissa olosuhteissa. Actros RO:n integroitu akseli ja piikkien toisen rivin sijoittelu akselin taakse mahdollistaa koneen käytön myös märälle maaperälle ja takapakkeri on helppo irroittaa tai nostaa ylös. Integroitu akseli helpottaa myös kääntymistä päisteissä, siirtymistä seuraavaan kohteeseen ja koneen kuljetusta.

Bednar Actros yhdistelmämuokkaimen jäljen tasausjousi ja kiekko

Jäljen tasaus

Actros RO:n tasausosio toisen piikkirivin takana voidaan varustaa tasausjousilla tai tasauskiekoilla, jotka tasoittavat maata pakkerin edessä. Tasausosion korkeudensäätö on saatavilla mekaanisena tai hydraulisena.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!