Bednar Fenix FN_L

Vahva mutta kevytvetoinen kultivaattori

Tuotekuvaus

Bednar Fenix FN_L kultivaattorilla onnistuu niin matalaan muokkaus kuin syvään muokkaaminen jopa 35 cm saakka. Paras muokkaustulos on 5–35 cm välillä. Kultivaattoria löytyy 3, 3,5 ja 4 metrin työleveyksillä. Avara ja vankka runkorakenne, mutta silti kevytvetoinen. Tehontarve 3 metrisellä alkaa noin 150 hevosvoimasta.

Kone soveltuu hyvin niin kevyille kuin raskaillekin maille ja kylvömuokkaukseen tai syvään syysmuokkaukseen. Laaja varustelumahdollisuus juuri oikeanlaiseen tarpeeseen.

Hyvä läpäisykyky

Kultivaattorin piikit ovat kolmella rivillä, ja se mahdollistaa avaran rakenteen, joka auttaa läpäisemään kasvimassaa. Mikäli piikit varustetaan hanhenjaloilla, saadaan aikaiseksi koko leveydeltä läpileikkaus, jolla saadaan hyvä teho rikkakasveihin ja tasainen pohja. Piikkirivein jälkeen koneeseen voidaan valita joko kiekot tai tasauslevyt.

Piikeillä muokkaustehoa

Piikkien kärjet on mahdollista valita neljästä erilaisesta mallista ja niihin on valittavissa kolme erilaista siipi mallia, joilla saadaan aikaan hanhenjalka ja läpileikkaus. Koneen työsyvyyden säätöä helpottamaan voit valita mekaanisen säädön sijaan hydraulisen.

Varustele mieluiseksi

Laaja valikoima erilaisia pakkereita, joiden avulla päästään parhaaseen lopputulokseen kaikissa olosuhteissa. Vaihtoehtoina löytyy esimerkiksi putkipakkeri, tuplaputkipakkeri, U-pakkeri ja V-pakkeri.

Kultivaattoriin on mahdollisuus asentaa ALFA DRILL kylvöyksikkö.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!