Bednar Mulcher MZ

Kestävä vaakatasomurskain

Tuotekuvaus

Bednar Mulcher MZ vaakatasomurskainta on saatavissa 4,5 ja 6 metrisenä. 4,5 metrisestä koneesta on kaksi eri mallia joista toista pyöriteään 540 rpm ja toista 1000 rpm voimanulosotolla. 6 metrinen on aina 1000 rpm voimanulosotolla. Kolme roottoriset ja vahva rakenteiset murskaimet ovat kuumasinkityt. Vaikka murskaimet ovat vahvoja rungostaan ja leveitä, ovat ne silti kevytvetoisia. Teliakselisto mahdollistaa paremman maastonmyötäilyn ajon aikana

Monipuoliseen käyttöön

Samalla koneella onnistuu laitumien ja nurmien puhdistusniitot, luonnonhoitonurmien murskaukset ennen rikkakasvien siementämistä ja sadonkorjuun jälkeen kasvimassojen ja sängen pienemmäksi silppuaminen. Pienempi silppu alkaa maatumaan nopeammin ja on helpommin muokattavissa.

Hyvä leikkuujälki

Kaksi teräparia joka roottorilla leikkaavat hyvin kasvustoa kovan pyörintänopeuden ansiosta. Nivelakselit ovat varustettuna kytkimellä, jotta ylimääräiseltä vauriolta vältyttäisiin ajaessa esimerkiksi kiveen. Nivelakseleina koneissa käytetään laadukkaita Walterscheidin akseleita.

Pellonreunojen siistiminen samalla ajolla

Koneella voi ajaa jopa sivulohkon ollessa 45 asteen kulmassa. Tämä mahdollistaa pellonreunoilla olevien pusikoiden ajoa, samalla koneella ja samalla ajokerralla, kun murskaisi pellolla muutenkin kasvustoa. Vaakatasomurskain mukailee hyvin maastonmuotoja.

Helppo pitää puhtaana

Murskain on mahdollista varustella puhaltimella, joka pitää ilmavirran avulla koneen päällisen puhtaana kaikesta materiaalista, mitä ajon aikana kertyy. Lisäksi murskaimen rungon päällinen on vielä mahdolista varustaa tasaisilla levyillä, jotka estää likaa ja kasvustoa jäämästä kiinni murskaimeen ja helpottaa puhdistusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!