Bednar Swifterdisc XO_F ja XN

Laajasti varusteltava lautasmuokkain

Tuotekuvaus

Bednar Swifterdisc XO_F hinattavat lautasmuokkaimet 4, 4,5, 6 ja 8 metrisenä sekä Swifterdisc XN nostolaite lautasmuokkaimet 3, 3,5, 4 ja 5 metrisenä. Nostolaitemalleja on saatavana kiinteällä rungolla ja taitettavana. Hinattavat ja nostolaite mallit ovat molemmat laajasti varusteltavissa omien käyttötarpeiden mukaan. Swifterdiscillä pystyt muokkaamaan 2–14 cm välillä. Työsyvyyden säätö mekaanisesti tai hydraulisesti. Huoltovapaa kiekkojen laakerointi. Lautasmuokkaimiin on mahdollisuus asentaa ALFA DRILL kylvöyksikkö.

Swifterdisc XN

Nostolaitemalliin on saatavana lisäpainoja jopa  200 kg, joiden avulla päästään paremmin maahan kuivissa ja kovissa olosuhteissa. Lautasmuokkain läpäisee kasvimassaa hyvin koska rungon korkeus on jopa 60 cm ja kiekkorivien väli  80 cm. Sivulla olevat rajauslevyt taitetaan kuljetuksen ajaksi ylöspäin, jotta saadaan kone kapeammaksi.

Kaksi erilaista kiekkoa

Hinattavassa ja nostolaite mallissa kaksi eri kiekkovaihtoehtoa eli peruskiekko ja Aggressive sekä monia eri pakkeri vaihtoehtoja. Hinattavaan XO_F malliin molemmat kiekot saatavissa myös kahdella eri halkaisijalla 520x5mm tai 560x5mm. Optimaalinen kiekon halkaisija yhdistettynä kovaan työskentelynopeuteen takaa hyvän sekoitusvaikutuksen ja murenemisen.

Bednar Swifterdisc maanmuokkauslaite

Tasainen työjälki

Swifterdisc XO_F on suunniteltu niin, että kone pysyy vakaana ja työjälki tasaisena kovemmissakin nopeuksissa. Vakaammaksi lautasmuokkaimesta tekee muun muassa kahteen riviin jaettu pakkeri.

Hydraulinen vetoaisa auttaa paremmin seuraamaan maaperää ja mukautumaan pinnan vaihteluihin. Tämän avulla saadaan työnjälki ja syvyys pysymään tasaisena.

Eteen saatavat varusteet

Lautasmuokkaimen eteen on mahdollista valita eri varusteita kuten TRASH CUTTER leikkaava tela, joka silppuaa olkea ja muuta kasvustoa pellossa, ennen lautasrivejä. Pieneksi leikattu kasvijäte hajoaa tehokkaammin maaperään ja helpottaa seuraavia työvaiheita. Valittavissa on myös CRUSH BAR etulata. Etuladan avulla on helppo tasata peltoa, ja kylvöpohjaa tehdessä lata jauhaa maata hienommaksi. Lata auttaa paremman kylvöpohjan teossa. Näiden lisäksi voi valita eteen myös tukipyörät.

Bednarin trash cutter pellolla.
Bednar Swifterdisc peltotöissä.

Monta erilaista pakkeria

Lautamuokkaimiin on valittavissa mieluinen pakkeri monista eri vaihtoehdoista. Vaihtoehtoja on muun muassa V-pakkeri, U-pakkeri, putkipakkeri ja tuplaputkipakkeri. Pakkerin perään asennettavaksi myös mahdollisuus valita vielä jälkihara.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!