Dalbo

Jyrät

Dalbon jyrät ovat tuttuja innovatiivisuudestaan ja laadukkuudestaan.

Minimax

Minimax on Dalbon pienin hydraulisesti taittuva jyrämalli, mutta tarjoaa silti saman käytettävyyden, suorituskyvyn ja monipuolisuuden kuin isommat mallit. Kaikissa Minimax-jyrissä on Dalbon tunnettu DUOFLEX-järjestelmä. ¨Heavy Duty¨ jouset takaavat tasaisen painatuksen jyrän jokaiselle lohkolle. Minimax jyrät on saatavilla 4,5m / 5,3m / 6,3m / 7,6m / 8,3m / 9,5m työleveyksillä.

Powerroll

Dalbon Powerroll-jyrät ovat suuritehoisia, ja suunniteltu keskikokoisille ja suurille tiloille. Innovatiivisten ominaisuuksien ja laajan jyräkiekkovalikoiman ansiosta Powerroll tarjoaa täydellisen jäljen eri vuodenaikoina ja erilaisella maaperällä. Powerroll on luokkansa markkinoiden kompaktein jyrä, ja suurista työleveyksistä huolimatta se voidaan taittaa kokoon vain 3 metrin kuljetusleveyteen. Powerroll on monipuolinen, korkealaatuinen ja kapasiteetiltaan suuri jyrä kaikille käyttäjille. Powerroll jyrät on saatavilla 10,3m / 11m / 12,3m / 13,5m / 14,3m /15,3m / 16,3m / 18,3m työleveydellä. laadukkaat jyräkiekot 3-6 vuoden takuulla

Maxiroll

Maxirollin ainutlaatuinen muotoilu ja korkea maavara tekevät Maxirollista monipuolisesti varusteltavan peltojyrän. Monipuolinen varusteltavuus tekee maxirollista sopivan jyrän moneen käyttötarkoitukseen. Tavallisen jyräämisen lisäksi Maxiroll soveltuu mm nurmientäydennyskylvöön, sillä se on varusteltavissa mm etuharalla ja Einböck piensiemenkylvökoneella. Maxirollista löytyy vakiovarusteena esimerkiksi hydraulinen painonjako, DUOFLEX-järjestelmä sekä laadukkaat jyräkiekot 3-6 vuoden takuulla.

Maxiroll perusmallin jyrät on saatavilla 5,3m / 6,3m / 7,6m / 8,3m / 9,5m / 10,3m  työleveydellä.    Maxiroll HD ¨Heavy Duty¨ jyriä on saatavilla 8,3m / 10,3m / 12,3m työleveyksillä. HD malleissa rungot ovat erilailla suunnitellut. Runko on korkeammalla jolloin jyrään saa valittua perusmallia kattavammin lisävarusteluja.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!