Einböck MAANMUOKKAUSKONEET

Einböck Taifun, Taifun XXL, Extrem, Vibrostar ja Hurricane maanmuokkauskoneet

Tuotekuvaus

TAIFUN ja TAIFUN XXL kultivaattorin lisäksi Einböckin maanmuokkauskone valikoimasta löytyy kolme muuta muokkainta EXTREM, VIBROSTAR ja HURRICANE. Kaikki Einböck maanmuokkauskoneet ovat hyvin varusteltavissa omiin tarpeisiin

Extrem

Extrem soveltuu hyvin valmiin kylvöpohjan tekemiseen erityisesti kynnetylle maalle. Hyvä erottelu kylvöpohjaa tehdessä, hienompi jae pohjalle ja karkeampi pintaan. Lue lisää Einböck sivuilta tai soita kysy!

Vibrostar

Vibrostar on kevytkultivaattori kylvömuokkaukseen. Sopii kylvöpohjan tekemiseen kynnetyiltä mailta, mutta myös multaisilta mailta missä on paljon kasvimassaa. 10 cm riviväli, ja piikit mahdollista saada joko neljälle tai viidelle riville. Lue lisää Einböck sivuilta tai soita ja kysy!

Hurricane

Hurricane on perinteistä kultivaattoria muistuttava laite, mutta yhdistää hyvin myös kaikkia Einböck muokkauskoneiden ominaisuuksia yhteen ja tarjoaa monipuolisen koneen. Sopii hyvin esimerkiksi sängen muokkaukseen. Piikit neljällä rivillä ja rivivälinä 20 cm. Työsyvyyttä voidaan säätää aina 4 cm ja 25 cm välillä. Lue lisää Einböck sivuilta tai soita ja kysy!

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!