Einböck AEROSTAR-CLASSIC rikkaäes

Rikkaäes mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan pitkäaikaisella tuotekehityksellä

Logo

Tuotekuvaus

Einböckin Aerostar-Classic on mekaaniseen rikkatorjuntaan kehitelty rikkaäes, jonka pohjalta on lähdetty kehittämään muita malleja kuten Aerostar-Exact ja Aerostar-Fusion. Kyseessä on aivan perusmallin rikkaäes, jota on kuitenkin mahdollista räätälöidä omiin tarpeisiin. Kyseistä rikkaäes mallia onkin kehitetty jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Koneesta onkin saatu erinomainen laite vaihtoehtona verraten kemialliseen rikkakasvien torjuntaan.

Aerostarin rakenne on muokattu mukautumaan erilaisiin maaperäolosuhteisiin työleveydestä riippumatta. Aerostar-Classic rikkaäes voidaan varustaa erikoispitkillä piikeillä ja hydraulisella piikkien säädöllä, jolloin kone alkaa muistuttamaan jo hieman Aerostar-Exactia.

Markkinoiden korkein piikkipaineen säätöalue, joka mahdollistaa käsittelyn hellävaraisesta sokkoäestyksestä aggressiiviseen kuorettuman rikkomiseen. Rikkaäkeen työsyvyyden säätö tapahtuu tukipyötiä säätämällä. Tukipyöriä säätämällä estetään koneen piikkien tunkeutumista liian syvälle maahan.

Aerostar-Classicia saatavina monin työleveyksin, eli sopivan kokoinen rikkaäes löytyykin varmasti joka tarpeeseen. Työleveys vaihtoehdot ovat 1,5, 2,1, 3, 4,5, 5,1, 6, 7,5, 8,1, 9, 12, 13,5, 15 ja 18 metriä. Hinattavat vaihtoehdot 18 ja 24 metrisenä. Myös Aerostar-Classic rikkaäes on mahdollista varustaa P-BOX piensiemenkylvölaitteella.

Ominaisuuksia

Rikkaäkeessä on tiheä 2,5 cm piikkiväli ja vakiona 490 mm pitkät ja 7 mm vahvuiset piikit, jotka mahdollistavat tehokkaan torjunnan rikkakasveille. Piikit ovat pultattuna rungosta läpi ja muovisten pidikkeiden avulla varmistutaankin siitä, etteivät piikit pääse kiertymään vaan toimivat ainoastaan niille tarkoitetussa työskentelysuunnassa. Piikkien kulmaa mahdollistaa säätää vivulla lohkoittain.

Suora jousikuormitteinen piikki

Aerostar-Classicissa on suora jousikuormitteiset piikit, joilla saadaan koneeseen ja sillä työskentelyyn monia etuja. Piikit tekevät pyörivää liikettä ja se mahdollistaakin käsittelyn ja rikkakasvien torjunnan riveissäkin vahingoittamatta viljeltävää kasvia. Piikkien tärinä varmistaa niiden puhdistumisen. Piikit repivät tehokkaasti rikkakasveja maasta ja ne jäävätkin pinnalle kuivumaan, eikä uutta kasvua enää ala.

Runkorakenne

Kuten kaikissa Einböck koneissa myös Aerostar-Classicissa vahva ja vankka runkorakenne, joka mahdollistaa työskentelyn kovissakin nopeuksissa ja lisää työtehokkuutta. Myös kovalla maaperällä vahva runko varmistaa riittävän paineen piikeille. Kestävä runko lisää myös laitteen käyttöikää ja yleensä Einböckit ovatkin todella pitkäikäisiä. Korkea runkorakenne mahdollistaa myös kasvuston käsittelun sen ollessa jo pitkää. Mahdollisuus saada jopa 55 cm väljyyttä rungon alle, piikkimallista riippuen.

9 metrinen rikkaäes on mahdollisuus varustaa vahvemmalla rungolla ja siitä isommat ovat automaattisesti raskaalla runkorakenteella. Raskaammassa mallissa keskeltä sivulohkoille lähtee kolmiomaiset vahvistukset, jotka estää sivusiipiä heilumasta.

Kompakti kuljetusasento

4,5 metrisestä koneesta 9 metriseen koneeeseen sivulohkot taittuvat ylöspäin kuljetusasennossa. 9 metrin kone voidaan varustaa jo myös raskaammalla rakenteella ja kaksinkertaisella taittojärjestelmällä joka on vakiona jo 12 metrisessä koneessa. 12 metrin malli ja isommatkin, voidaan taittaa vain 3 metrin leveyteen tieajoon.

Lisävarusteet

  • Vakiopiikin tilalle on saman pituisena (490 mm) saatavana 6,5 ja 8 mm vahvuiset piikit, sekä 8 mm vahvuinen ja 490 mm pituinen suora piikki.
  • 6,5 mm vahvuinen ja 380 mm pituinen piikki
  • 7 mm vahvuinen ja 600 mm pituinen piikki
  • P-BOX piensiemenkylvölaite
  • Tuplakannakepyörät
  • Etulata
  • Piikkipidike riviviljelmille
  • Hydraulinen piikkien säätö
  • Led-varoitusvalot

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!