Einböck AEROSTAR-EXACT rikkaäes

Rikkaäes mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan laajalla säätöalueella

Logo

Tuotekuvaus

Einböckin Aerostar-exact on mekaaniseen rikkatorjuntaan tarkoitettu tarkkuus rikkaäes. Kyseisestä rikkaäkeestä löytyy markkinoiden laajin piikkipaineen säätöalue, ja sen ansiosta Aerostar-exact mahdollistaa hellävaraisen sokkoäestyksen, mutta myös aggressiivisen kuorettuman rikkomisen. Suorat jousikuormitteiset piikit pyörivät ympyrää ja se mahdollistaakin tehokkaan rikkakasvien torjunnan riveissä ilman viljeltävän kasvin vahingoittumista.

Einböckin koneista tunnettu vahva ja vankka koneen runkorakenne takaa tasaisen ja tarkan koneen toiminnan kovemmillakin nopeuksilla. Työntövarren tappi pääsee liikkumaan hahlossa ajaessa ja se kompensoikin hyvin epätasaisia olosuhteita.

Aerostar-exact rikkaäestä on saatavana eri työleveyksinä 6, 7,5, 9, 12, 15 ja 18 metrisenä. Kuten muihinkin Einböck koneisiin on myös Exactiin on mahdollisuus asentaa P-BOX kylvölaite.

Käyttö

Rikkaäestystä tehtäessä oleellista on että koko pelto saadaan käsiteltyä ja kitkettyä rikkakasveista. Rikkaäkeessä on tiheä 2,5 cm piikkiväli, 600 mm pitkät ja 7 mm vahvuiset piikit, jotka mahdollistavat tehokkaan torjunnan rikkakasveille. Rikkaäkeen piikit ovat pultattuna rungosta läpi ja muovisten pidikkeiden avulla varmistutaankin siitä, etteivät piikit pääse kiertymään vaan toimivat ainoastaan niille tarkoitetussa työskentelysuunnassa. Piikki tekee pientä pyörivää liikettä ja puhdistaa hyvin rivivälit.

 

 

 

Piikkien tärinä takaa niiden puhdistumisen ja samalla toiminnan ilman tukkeutumista. Aerostar-exact rikkaäes repii rikkaruohot tehokkaasti maasta, jonka jälkeen niiden nopea kuivuminen pinnalla estää uudelleen kasvuun lähtöä. Pitkien 600 mm piikkien ansiosta soveltuu kyseinen rikkaäes malli myös hyvin erikoiskasveille.

Hydraulinen piikkien säätö

Hydraulinen piikkien säätö, jolla saadaan myös painatusta. Hydraulisen piikkien säädön ansiosta konetta on helppo säätää maaperän olosuhteiden vaihtuessa. Tarkka ja yksinkertainen perustyösyvyyden säätö tukipyörien avulla. Heiluriakselin ja kääntyvien takapyörien ansiosta kone kulkee vakaammin maaston olosuhteiden vaihdellessa.

Pitkä käyttöaika

Rikkaäes säädetään kulkemaan tukipyörien varassa ja tukipyörät estävätkin piikkien hakeutumista liian syvään kevyillä mailla. Rungon alla rikkaäkeessä on hyvin tilaa, joka mahdollistaa korkeassa kasvustossa ja myöhäisessäkin vaiheessa toimimisen, piikkien säädön mukaan. Riviviljelykasveja vartenon myös mahdollisuus saada piikeille pidike.

Lisävarusteet

  • P-BOX kylvölaite
  • Piikkien pidike
  • Tuplatukipyörät
  • Led-varoitusvalot

 

Einböck pneumaattiset kylvölaitteet

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!