Einböck AEROSTAR-ROTATION pyörivä rikkaäes

Mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan kevytmuokatuille pelloille ja kevyille maille

Logo

Tuotekuvaus

Aerostar-rotation on mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan tarkoitettu pyörivä rikkaäes erityisesti kevytmuokatuille pelloille ja kevyille maille, koska kone läpäisee hyvin oljen ja kasvijätteet. Aerostar-rotationista löytyy hydraulinen kulmansäätö. Pyörivä rikkaäes rikkoo myös kuorettuman tehokkaasti. 2,5 cm piikkiväli ja 15 cm riviväli. Piikkeinä toimii 6,5 mm terästapit, jotka on kiinnitetty halkaisijaltaan 500 mm muovilevyyn. Toimii myös kosteissa olosuhteissa. Konetta saatavana eri työleveyksissä kuten 1,5, 3, 4,5, 6, 9, 12 ja 18 metrisinä. 6 metrisessä ja sitä isommissa koneissa hydrauliset lukot varmistavat koneen sivulohkot tieajossa.

Konetta saadaan hydraulisesti painatettua, joka mahdollistaa käsittelyn vaihtuvan maalajin mukaan ja on myös hyvä sokkoäestyksen kannalta. Painatus muuttaa jousien kireyttä, joissa tähtipyörät ovat kiinnittyneinä. Jopa 22 kg painatus mahdollinen, esimerkiksi kovassa kuorettumassa. Hydrauliset koneen säädöt mahdollistavat koneen säätämisen ajon aikana olosuhteiden muuttuessa. Mikäli maa on oikein kevyttä ja kasvina vieläpä joku herkkä kasvi on mahdollisuus keventää hydraulinen painatus kelluntaan asti, jolloin kone kulkee pinnalla kevyesti. Maan tulee tällöin olla myös erittäin tasaista, jotta rikkatorjunta kuitenkin onnistuu.

Mahdollisuus myös asentaa P-BOX koneen päälle.

Käyttö

Aerostar-rotation on oiva tuote mekaaniseen rikkatorjuntaan tavallisen rikkaäkeen sijaan, mikäli pellot ovat maalajiltaan kevyitä tai niitä viljellään kevytmuokatusti. Pyörivä rikkaäes ei lähde keräämään pellossa olevaa kasvijätettä mukaansa vaan läpäisee massan.

Koneella voidaan ajaa myös kasvustoa melko myöhäisessäkin ajankohdassa, sillä pyörivä tähtipyörä ei vedä kasveja, vaan ne kulkevat läpi.

 

 

 

Sivuvoimaa kompensoimaan tähdet on asetettu pyörimään kahteen eri suuntaan. Tähtipyörissä huoltovapaa laakerointi. Keskelle konetta, jossa pyörimäsuunta vaihtuu on vakiona asennettu piikit, jottei alue jää käsittelemättä eikä siihen muodostu harjannetta. Piikkien tilalle on myös mahdollisuus valita vieressä näkyvä kaksoistähtipyörä.

Runkorakenne

Kuten kaikista Einböck koneista, myös Aerostar-Rotationista löytyy todella vahva runkorakenne. Koneen vankan runkorakenteen ansiosta sillä on mahdollisuus ajaa myös todella kovaa, mutta mitä aggressiivisemmaksi kone on säädetty, sitä hiljempaa on ajettava, ettei kasvustoa vioiteta. Runkoon on haettu myös korkeutta, joka mahdollistaa ajamisen korkeammassakin kasvustossa ja myöhäisemmässä kasvuvaiheessa.

Lisävarusteet

  • Kaksoistähtipyörä koneen keskiosaan piikkien tilalle
  • P-BOX kylvölaite
  • Led-varoitusvalot

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!