Einböck ROTARYSTAR

Kuorettuman rikkomiseen, maaperän ilmastamiseen ja mekaaniseen rikkatorjuntaan

Logo

Tuotekuvaus

Einböck Rotarystar on rotaatiohara, joka on tarkoitettu ensisijaisesti kuorettuman rikkomiseen ja torjuntaan. Samalla kun rikotaan kuorettumaa, saadaan ilmastettua maaperää, tehtyä rikkakasvien mekaanista torjuntaa ja tällä tavoin taattu kasveille optimaalinen kasvuun lähtö.

Rotarystaria eri työleveyksin saatavina kuten 3, 3,4, 5, 6, 6,4, 9 ja 12 metrisenä. Kuljetusleveys on hydraulisesti taittuvissa aina vakio 3 metriä. Rotarystarissa on hydraulinen painatus ja syvyyden säätö.

Käyttö

Kuorettuman rikottua kapillaaritoiminta katkeaa ja pintamaa ilmastuu, joka puolestaan estää haihtumista. Vesi ja ravinteet hakeutuvat paremmin maahan ja kasvien saataville ja juuristo saa happea. Myös rikkaruohot saavat kuritusta, koska jäävät pintaan kuivumaan. Tähtikiekoissa olevat lusikat menevät maahan hyvin ja irrottavat tehokkaasti rikkoja, vaurioittamatta viljelykasvia. Irronneet rikat jäävät siis päällimmäiseksi pintaan ja kuivuvat pois. Pyörivän liikkeen ansiosta Rotarystar onkin sopiva rikkatorjuntaan etenkin kevyillä mailla ja pelloilla, joilla on paljon kasvijätettä. Kasvijäte ei haittaa rotaatioharan toimintaa, koska se ei kerää massaa pyörivän liikkeen ansiosta.

Myös Rotarystariin mahdollisuutena asentaa P-BOX-STI kylvölaite esimerkiksi kerääjäkasvien kylvöä ajatellen keväällä syysviljojen alle. Koneeseen on mahdollisuus valita lisävarusteista myös kestävämmät laakerit sekä viereisessä kuvassa näkyviä klipsejä sylinterin varteen, jotka estävät kevyemmillä mailla liian syvään painattamisen.

Tasainen jälki

Hydraulijärjestelmän avulla epätasaisillakin pelloilla työsyvyys ja paine pysyy samana koko leveydellä. Jopa 35 kg painatus mahdollinen. Einböckin suunnittelemat kiekot ja niiden erilliskiinnitys ovat kestävät ja takaa tasaisen sekä optimaalisen työtuloksen. Jokainen tähtikiekko on erikseen kiinni rotaatioharan rungossa ja se onkin tärkeää työn laadun kannalta. Tähtien riviväli on 9,38 cm. Tähtikiekoissa olevat lusikan malliset kärjet ovat karkaistut ja erikseen vaihdettavissa.

Takana koneen keskiosan päällä on suojaritilä, joka estää kiviä ja maa-ainesta lentämästä traktorin takalasiin ja lisää turvallisuutta työskennellessä.

Lisävarusteet

  • P-BOX kylvölaite
  • Kestävämmät laakerit
  • säätöklipsit painatusylintereihin
  • Led-varoitusvalot

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!