Einböck SPORTSTAR

Urheilu- ja golfkenttien nurmien ylläpitoon ja kylvämiseen

Logo

Tuotekuvaus

Einböckin Sportstar on sopiva kone urheilu- ja golfkenttien nurmien ylläpitoon ja kylvämiseen. 13 mm piikkiväli sekä 6,5 mm vahvuiset piikit varmistavat nurmen ilmastuksen ja kuolleen nurmen irrottamisen pois kasvavan nurmikon tieltä. Sportstar on varusteltu pneumaattisella P-BOX kylvölaitteella. Vakiona koneissa on 6,5 mm paksuiset ja 490 mm pituiset piikit. Vaihtoehtona myös lyhyempi ja aggressiivisempi 380 mm pituinen piikki. Konetta on saatavina työleveydeltään 1,5, 2, 3, 4,5, 5 ja 6 metrisinä.

Putkirungot joihin piikit ovat kiinnitetty ovat vahva rakenteiset ja niiden ansiosta piikkien aggressiivisuus saadaan pidettyä tasaisena koko työleveydellä kovissakin olosuhteissa.

Ominaisuuksia

Nurmikkoa kylväessä tai täydentäessä pneumaattisella koneella saadaan aikaa tasainen kylvö koko koneen leveydelle. Suulakkeet on sijoitettu piikkirivejä katsoen keskelle, jolloin jälkimmäiset piikkirivit multaavat siemenet ja näin niille varmistetaan parempi kasvuun lähtö. Piikit ovat pultattuna rungosta läpi ja muovisten pidikkeiden avulla varmistutaankin siitä, etteivät piikit pääse kiertymään vaan toimivat ainoastaan niille tarkoitetussa työskentelysuunnassa. Piikin jousi on rungon alapuolella ja pääsee vapaasti joustamaan. Tämän ansiosta piikkiin kohdistuu parempi tärinä ja piikit pääsevät puhdistumaan itsestään.

Käyttötarkoitus

Sportstar on monikäyttöinen ja soveltuu muun muassa sammaleen ja nurmikon leikkausjäämien poistoon, nurmikon ilmastukseen, uudistuskylvöön ja täydennyskylvöön. Myös hiekkakenttien tasaamiseen hara sopii. Monikäyttöinen kone siis urheilukentillä, golfkentillä, puistoissa, ratsastusareenoilla ja nurmikolla. Hara myös kurittaa ja nostaa pintaan mahdollisia rikkaruohoja. Rikkaruohojen kurittamista edesauttaa tiheä piikkiväli, jolloin laajempi alue tulee käsiteltyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!