Einböck JUMBO-SEED

Einböck JUMBO-SEED etusäiliö tarkkaan kylvöön

Logo

Tuotekuvaus

Einböckin pneumaattinen etusäiliö Jumbo-Seed soveltuu erinomaisesti yhteen esimerkiksi riviväliharojen kanssa. Etusäiliön etuna tasaisempi painojakauma, kun säilö on nokalla eikä perässä koneen päällä. Säiliö tulee keulalla myös lähelle traktoria, eikä kuormita siksi konetta niin paljoa. Erinomainen yhdessä esimerkiksi Einböckin Chopstar-seederin kanssa. Soveltuu hyvin myös muille Einböck koneille ja muiden konevalmistajien kanssa. Tarkka kylvö neljän eri jakoyksikön avulla.

Tehokas kylvöyksikkö

Tehokkaan hydraulisen puhaltimen avulla helppo kylvää niin herne, lannoitteet, viljat, öljykasvit jne. Jumbo-Seedin hydraulinen puhallin toimittaa siemenet eteenpäin niin moneen suulakkeeseen, kun tarve on. Syöttöteloja on erilaisia eri siemenkokojen mukaan ja ne on helppo vaihtaa aina tarpeen mukaan sopivaan, jotta päästää haluttuun kylvömäärään tarkasti. Helppokäyttöinen mutta todella tarkka STI-ohjausjärjestelmä, jota mukava käyttää traktorissa.

Säiliö

1600 litrainen säiliö, jonka pohjalla on ruostumattomasta teräksestä ritilä. Täyttämistä helpottamassa iso kokonaan säiliönpäältä aukeava kansi ja kaksi askelmaa. Ylöspäin käännettävä varastointituet, jotka ovat mahdollisuus varustella pyörillä. Pyörien päällä liikuttelu varastossa on helppoa. Tarkka kylvö ja lannoitus onnistuu hyvin jopa 12 metrin työleveyteen esimerkiksi riviväliharan kanssa. Säiliön päässä kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua jakoyksikköä, joista kummastakin lähtee kaksi putkea jakajille.

SPEED-TRONIC ohjainnäyttö

Helppokäyttöinen ja selkeä SPEED-TRONIC ohjainnäyttö monella eri kielellä ja 5 tuuman näytöllä. Sähköinen määränsäätöautomatiikka ajonopeuden mukaan. Yksinkertainen kiertokokeen teko näytön avulla tai vaihtoehtoisesti säiliön kylkeen lisävarusteena saatavana kalibrointipainikkeella. Automaattinen syötön aloitus ja lopetus päisteellä. Päivä- ja kokonaispinta-alan hehtaari laskuri. Ajonopeuden kone ottaa joko GPS-anturilla, perässä olevan laitteen tukipyörästä tai 7-napaisen pistokkeen kautta traktorista. 7-napaisen pistokkeen kautta mahdollisuus ottaa myös nostolaitteen asennon mukaan syötön aloitus ja lopetus päisteellä, tai vaihtoehtoisetsi työntövarren alapuolelle tulevalla anturilla.

Lisävarusteet

  • Kalibrointipainike säiliön kylkeen
  • Tasoanturi säiliöön
  • Nopeusanturi tukipyörään
  • 7-napainen pistoke
  • Varoitusvalot etusäiliöön
  • Varastointi pyörät

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!