Krampe-koukkulavavaunut

  • 10-30 t kantavuus
  • Kaksi- ja kolmiakseliset alustat
  • Useita eri koukkulaitepituuksia

Koukkulavavaunut

Krampen koukkulavavaunut ovat rautaisesti, ilman kompromisseja valmistettua laatua. Nämä vaunut voidaan räätälöidä monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaunumallisto on erittäin kattava ja kantavuus luokissa 10-30 tonnia. Koukkulaitteita on saatavana useissa eri pituuksissa ja ne valmistaa VDL.

Nämä todelliset monitoimivaunut on suunniteltu etenkin maatalous-, metsätalous- ja maansiirtoyritysten sekä kiinteistöhuollon tarpeisiin. Vaunut voidaan varustaa monien eri vaatimusten mukaan. Ilmajousitettu alusta voidaan varustaa joko kiinteällä akselistolla tai kitkaohjautuvalla tai pakko-ohjautuvalla takimmaisella akselilla.

ilmajousitettu alusta laskee automaattisesti, kun kärryn päälle vedetään lavaa tai kun lavaa lasketaan maahan. Tämän vuoksi taka-akselin jousitus ei tarvitse hydraulista lukitusta.

Esimerkiksi Krampen myydyimpään koukkuvaunumalliin THL21:een asiakkaalla on mahdollisuus valita sopiva yhdestätoista eri pituudesta. Vaunuja voidaan käyttää joko traktorihydrauliikalla tai varustaa erillisellä hydraulipumpulla.

GALLERIA

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!