Krampe-puoliperävaunut

  • Mattopurku
  • Tilavuudet 50-90 kuutiota
  • Mahdollista varustaa kääntyvällä takatelillä

Krampe Bandit-puoliperävaunu

Krampe-puoliperävaunut on tehty kestämään. Työmäärän lisääntyessä ja kuljetusmatkojen pidentyessä ajan tarve lisääntyy ja kustannukset kasvavat. Krampen mattopurkaimella varustettu puoliperävaunu on tehokas ratkaisu tähän ongelmaan. Puoliperävaunulla voidaan ajaa sekä pellolla että tiellä, kahden ohjaavan akselin ansiosta yhdistelmä on erittäin ketterä.

Kumimattoa voidaan pyörittää kahteen suuntaan, joten sillä voidaan sekä purkaa että lastata. Matossa on hydraulimoottorit molemmissa päissä, joten matto pyörii varmasti aina tarvittaessa. Mattopurkaimella varustetulla perävaunulla voidaan kuljettaa esimerkiksi säilörehua, haketta, viljaa, hiekkaa sekä erilaista kappaletavaraa.

Kuorma voidaan purkaa korkealle kasalle ja sen purkamiseen kuluu parhaimmillaan aikaa vain alle kaksi minuuttia. Lisäksi mattoa voidaan pyörittää, vaikka perävaunu ei olisi täysin tasaisella alustalla.

Lavan puhdistaminen on yksi mattopurkuvaunun hyvistä puolista verrattuna muihin kävelevälattiaiseen vaunuun. Matto on valmistettu erittäin kestävästä kumikangaskudoksesta. Mattopurkaimen rakenne on hyvin yksinkertainen ja siinä on vain muutamia liikkuvia osia. Yksinkertaisesta rakenteestaan johtuen kärryn omapaino on melko alhainen.

Krampen motto: ”Miksi tehdä monimutkaista, jos se voidaan tehdä yksinkertaisesti”.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!