Agrimaa on Dalbon ja Forigon uusi edustaja Suomessa

Heinäkuusta 2023 alkaen Agrimaa Oy on tanskalaisten Dalbo-tuotteiden ja italialaisten Forigo-tuotteiden edustaja vastaten maahantuonnista ja jälleenmyynnistä. Molemmat uudet tuotemerkit lanseerataan Agrimaan OKRA-messujen osastolla B11 5-8.7.2023.

Dalbo on valmistanut maatalouskoneita vuodesta 1948, työllistää Tanskassa n. 100 henkeä ja kuuluu Euroopan kolmen suurimman jyrävalmistajan joukkoon. Tuotteista yli 85 % menee vientimarkkinoille. Jyrien lisäksi Dalbo valmistaa nurmijyriä, veitsijyriä ja maanmuokkauskoneita. Suomessa on olemassa merkittävä Dalbon konekanta, vaikkei edustajaa ole muutamaan vuoteen ollut.
”Dalbon tuotteet tuovat lisää vaihtoehtoja asiakkaillemme nurmen ja kerääjäkasvien kylvöön ja sopivat Agrimaan valikoimiin erityisen hyvin sen takia, että ne ovat olleet varustettavissa Einböckin piensiemenkylvölaiteella jo yli 10 vuotta. Lisäksi yleistyneiden kuivien kesien myötä Dalbon jyrät tarjoavat laitteet kosteuden haihdunnan ehkäisemiseen maaperästä. Jyrien patentoitu painonsiirtojärjestelmä mahdollistaa tasaisen painatuksen sivulohkojen ja keskilohkon välillä myös leveissä yli 10 m jyrissä. Ja, Dalbolla on kuuden vuoden takuu Snowflake-jyräkiekoilleen ”, toimitusjohtaja Tuomas Välikoski kertoo.

Uutta Agrimaalla - S-S Engineering salaojanhuuhtelulaitteet!

Forigo on vuodesta 1972 valmistanut tuotteita sekä maatalouteen että puutarhasektorille. Maatalouteen Forigon päätuotteita ovat kivenhautaajat, bioroottorit ja kelamurskaimet. Myös Forigo on tuttu tuote Suomen markkinoilla ja heidän valikoimistaan esimerkiksi erittäin avaralla rakenteella olevat kivenhautaajat sopivat maamme haastaviin olosuhteisiin.
”Forigon tuotteet sopivat erityisen hyvin nurmen päättämiseen ja kynnön vähentämiseen. Jyrsimellä ajettaessa pystytään päättämään vanhoja nurmia ja samalla syntyy hyvä kylvöpohja kerta-ajolla”, toimitusjohtaja Tuomas Välikoski kertoo.

Agrimaa Oy maahantuo ja jälleenmyy maatalouden, urakoinnin ja teollisuuden koneita ja laitteita. Agrimaa Oy edustaa seuraavia tuotemerkkejä: Bednar, Seko, Einböck, Krampe, Tebbe, S-S Enginering, Michal, Schulte, Tuchel, Eurosilos, Can Agro, Montefiori ja Kneilmann. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa.

Uutta Agrimaalla - S-S Engineering salaojanhuuhtelulaitteet!

Dalbon POWERROL 12 m jyrä ja ROLLOMAXIMUM 6,3 m nurmijyrä sekä Forigon G45 ja G40 kivenhautaajat sekä hydraulikäyttöinen jyrsin pienkuormaajaan ovat nähtävillä OKRA-messuilla Oripäässä 5-8.7.2023 Agrimaan osastolla B11.

Lisätietoja antaa:

Tuomas Välikoski, Toimitusjohtaja
+358503586661
www.agrimaa.fi, seuraa meitä somessa @agrimaaoy
Ruovedentie 434, 35700 Vilppula