Uutta Agrimaalla – Bednarin kylvö- ja maanmuokkauskoneet sekä vaakatasomurskaimet

Huhtikuusta 2023 alkaen Agrimaa Oy vastaa tsekkiläisten Bednar tuotteiden maahantuonnista, ja jälleenmyynnistä. Bednarin tuotteet lanseerataan Agrimaan OKRA-messujen osastolla 5-8.7.2023. ”Bednarin laitteiden, erityisesti kylvökoneiden kautta, pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä täydellisemmän työkonevalikoiman. Myynti käynnistyy toden teolla OKRA:ssa ja syksyllä toteutamme esimerkiksi maanmuokkauskiertueen Bednarin muokkaimilla”, toimitusjohtaja Tuomas Välikoski kertoo.

Bednar on valmistanut maatalouskoneita vuodesta 1997, työllistää yli 600 henkeä ja vuoden 2022 liikevaihto oli n. 150 miljoonaa euroa. Tuotteita viedään yli 40 maahan. Bednar valmistaa kylvökoneita, maanmuokkauslaitteita ja vaakatasomurskaimia.

Bednarin liiketoimintajohtaja Jan Bednar on tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanista Suomessa: ”Agrimaan tuotepaletti on vahvasti keskittynyt laadukkaisiin ja innovatiivisiin työkoneiseen, joten Bednarin tuotteet täydentävät hienosti heidän valikoimaansa.

Bednar on tsekkiläinen perheyritys, joka on kasvanut ennakkoluulottoman tuotekehityksen ja merkittävien tehdasinvestointien kautta merkittäväksi tekijäksi maatalouskonemarkkinassa. Bednar on vakiinnuttanut asiakaskuntansa Suomessa ja positiivisten asiakaskokemusten myötä uskomme, että kasvupotentiaalia löytyy.

Agrimaa Oy maahantuo ja jälleenmyy maatalouden, urakoinnin ja teollisuuden koneita ja laitteita. Agrimaa Oy edustaa seuraavia tuotemerkkejä: Seko, Einböck, Krampe, Tebbe, S-S Enginering, Michal, Schulte, Tuchel, Eurosilos, Can Agro, Montefiori ja Kneilmann. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa.

Bednarin OMEGA 6000 FL-kylvökone, maanmuokkauslaitteita ja vaakatasomurskaimia nähtävillä OKRA-messuilla Oripäässä 5-8.7.2023.

Lisätietoja antaa:
Tuomas Välikoski, Toimitusjohtaja
+358503586661
www.agrimaa.fi, seuraa meitä somessa @agrimaaoy
Ruovedentie 434, 35700 Vilppula