Uutta Agrimaalla – Seko ja Einböck!

1.10.2022 alkaen Agrimaa Oy vastaa italialaisten Seko tuotteiden ja itävaltalaisten Einböck tuotteiden maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huolto- ja varaosapalveluista. Samalla päivämäärällä on agrologi Timo Haavisto aloittanut Agrimaan Oy:n myyntipäällikkönä. Haavisto vastaa 13 vuoden kokemuksella Seko tuoteryhmästä, jossa merkittävin tuote on ollut seosrehuvaunut. ”Olen erittäin innoissani päästessäni jatkamaan työskentelyä Seko-seosrehuvaunujen ja Suomen eturivin karjatilojen parissa. Yhtä innoissani olen saadessani liittyä Agrimaan nuorekkaaseen, yrittäjähenkiseen joukkueeseen”, Timo Haavisto kertoo.

Einböck valmistaa laitteita mekaaniseen rikkatorjuntaan, nurmen kylvöön, optiseen rikkatorjuntaan sekä maanmuokkaukseen. Myös Einböckin joukoista löytyy monelle entuudestaan tuttu nimi, Tom Hellström. Hän vastaa tänä päivänä Einböck-koneiden jälleenmyyntisektorista Pohjoismaissa. Hellström kertoo: ”vaikka Pohjoismaat on historiallisesti iso nurmikoneiden markkina-alue, tulemme erityisesti kiinnittämään huomiota mekaanisten rikkakasvien torjuntaan tarkoitettujen koneiden, kuten rikkaäkeiden ja riviväliharauskoneiden myynnin laajentamiseen.”.

Agrimaa Oy maahantuo ja jälleenmyy maatalouden, urakoinnin ja teollisuuden koneita ja laitteita. Yritys on aiemmin toiminut nimellä AT-Machinery Oy. Agrimaa Oy edustaa Sekon ja Einböckin lisäksi seuraavia tuotemerkkejä Krampe, Tebbe, Michal, Schulte, Tuchel, Eurosilos, Can Agro, Montefiori ja Kneilmann. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa.

Timo Haavisto myyntipäällikkönä ja Tom Hellström yhteistyökumppanina pystymme takaamaan yksilöllisen ja asiantuntevan palvelun uusissa tuoteryhmissä” toimitusjohtaja Tuomas Välikoski iloitsee.

Sekon ja Einböckin tuotteet ovat nähtävillä Helsingin maatalouskonemessuilla Agrimaan osastolla numero 6g2.

LISÄTIETOJA ANTAA:
TUOMAS VÄLIKOSKI, TOIMITUSJOHTAJA
+358503586661
tuomas.valikoski@agrimaa.fi
www.agrimaa.fi, seuraa meitä somessa @agrimaaoy
Ruovedentie 434,35700 Vilppula