Uutta Agrimaalla – S-S Enginering salaojanhuuhtelulaitteet!

Tammikuusta 2023 alkaen Agrimaa Oy vastaa hollantilaisten S-S Enginering tuotteiden maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huolto- ja varaosapalveluista. S-S Engineeringin tuotteet lanseerataan Sarka-messuilla 27-28.1.2023 Agrimaan osastolla 4b. ”Salaojanhuuhtelulaitteet tuovat pienen, mutta tärkeän lisän, Agrimaan tuotevalikoimaan. Korkealaatuiselle laitteelle on käyttöä erityisesti tiloilla, jotka panostavat peltojensa viljelyvarmuuteen ja satotasojensa kehittämiseen”, Agrimaan toimitusjohtaja Tuomas Välikoski kertoo.

S-S Engineringin päätuoteryhmä on salaojanhuuhtelulaitteet, lisäksi on saatavilla teiden, piha-alueiden ja liikepihojen pesuun tarkoitettuja laitteita. Säännöllisellä salaojien huuhtelulla voidaan poistaa putkiin, putkien reikiin ja ympärysaineisiin kertynyttä saostumaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. ”Salaojienhuuhtelu on yksi parhaiten tuottavista toimenpiteistä kasvinviljelyssä. Huuhtelulaite on pitkäaikainen investointi maatilalle. Oma huuhtelulaite mahdollistaa parhaan huuhteluajankohdan hyödyntämisen, joka on keväällä, kun putkistossa ja ojissa virtaa vesi kuljettaen huuhtelussa liikkeelle lähteneen saostuman pois” Tuomas Välikoski kuvaa.

Uutta Agrimaalla - S-S Engineering salaojanhuuhtelulaitteet!

Agrimaa Oy maahantuo ja jälleenmyy maatalouden, urakoinnin ja teollisuuden koneita ja laitteita. Agrimaa Oy edustaa seuraavia tuotemerkkejä: Seko, Einböck, Krampe, Tebbe, Michal, Schulte, Tuchel, Eurosilos, Can Agro, Montefiori ja Kneilmann. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa.

S-S Enginering Professional salaojahuuhtelulaite on nähtävillä Seinäjoen Sarka-messuilla Agrimaan osastolla numero 4b.

Lisätietoja antaa:

Tuomas Välikoski, Toimitusjohtaja
+358503586661
www.agrimaa.fi, seuraa meitä somessa @agrimaaoy
Ruovedentie 434, 35700 Vilppula